Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Josefin Berggård | Vilan hoitaja

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Josefin Berggård | Vilan hoitaja lähetetty Pe Heinä 28, 2017 10:08 am

Josefin B.

avatar
Vuokraaja

Josefin Berggård

syntynyt 24.08.1999 / nainen / käy lukiota / asuu Kallassa / hoitaa Vilaa

Josefin on määrätietoinen nuori nainen, joka etsii tosin vielä omaa tietään. Hän on sosiaalinen ja reipas, pitää ihmisten auttamisesta, mutta toistaalta herkkä haavoittumaan ja välillä pitkävihainenkin. Josefin on rohkea, eikä usein mieti päätöksiään usemampaan otteeseen, vaan tarttuu niihin kynsin ja hampain kiinni, jolloin häntä on lähes turha yrittää saada muuttamaan mieltään. Tämä piirre on kehittynyt naisessa lapsuudesta asti, sillä Josefin on tottunut saamaan aina tahtomansa läpi. Toisaalta hän saattaa myös joskus muuttaa mielipidetään jatkuvasti ja on myös melko helposti harhaanjohdateltavissa.

Josefin omistaa pitkät luonnollisesti tummanruskeat, mutta vaaleammaksi sävyksi värjätyt hiukset.. Hänellä on pyöreähköt posket, mutta muuten Josefin on melko hoikka, joskin yllättävän voimakas. Liekö tämä peräisin lapsuuden urheiluharrastuksista ja hevosten käsittelystä. Pituutta häneltä löytyy hieman vajaat 170 cm.

Josefinin historia on karu, eikä kukaan sitä tietävä pysty luultavasti ymmärtämään naista kunnolla, vaikka tuntisikin hyvin. Hän on syntynyt suomenruotsalaiseen perheeseen, joka omistaa varakkaan yrityksen ja hänen syntyessään omisti myös tallin. Josefinin ollessa 12-vuotias, joutui hänen äitinsä ratsastusonnettomuuteen, jonka seurauksena hevosharrastus päätettiin haudata ja koko upea tallillinen viimeisen päälle hoidettuja kilpahevosia myydä, mukaanlukien Josefinin silloiset ratsut.

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa