Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Josefin Berggård | Vilan vuokraaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Josefin Berggård | Vilan vuokraaja lähetetty Pe Heinä 28, 2017 10:08 am

Josefin B.

avatar
Vuokraaja

Josefin Berggård


syntynyt 24.08.1999 / nainen / käy lukiota / asuu Kallassa / vuokraa Vilaa

Josefin syntyi suomenruotsalaiseen perheeseen, sukuun joka omistaa varakkaan yrityksen. Naisen vanhemmat muuttivat hieman ennen tämän syntymää Kallan keskustan liepeille pienehköön kartanoon ja ostivat samalla naapurista lisää maata hevostallin tarpeisiin.

Perhe omisti kymmenisen hienoa kilparatsua, joista pari kuului Josefinille, mutta koko touhu loppui kuin veitsellä leikaten hänen ollessaan 12-vuotias, äidin joutuessa ratsastusonnettomuuteen. Kenttäratsastaja hautasi tällöin kaikki unelmansa ja kielsi lastaan edes ajattelemasta hevosia.

Kuutisen vuotta myöhemmin Josefin asuu äitinsä kanssa yhä Kallassa, kartanon mailla tyhjänä seisova talli muistuttaa arvesta, joka ei luultavasti koskaan tule parantumaan. Josefin itse ei kuitenkaan halua hevosharrastuksen olevan ohi. Siispä Auburnin aloittaessa toimintansa päätti hän tavanomaiseen tapaansa käyttää isäänsä hyödykseen saadakseen tahtonsa läpi.

Ulkoapäin Josefin kauniin ja noh vaatteiden perusteella varsin rikkaaankin oloinen. Hän omistaa pitkähköt tummanruskeat hiukset, jotka on kuitenkin päättänyt "turmella" vaaleahkolla sävytyksellä. Vajaa 170 cm pitkä, hoikahko nainen on hieman unohtanut lapsuuden ajan urheiluharrastukset, kuten lentopallon, mutta nämä yhdessä kaikkien tallitöiden kanssa näkyvät kyllä vieläkin voimatasoissa.

Persoonaltaan Josefin vaikuttaa ulospäin iloiselta, rennolta ja avoimelta. mutta todellisuus piiloutuu turhan helposti tämän teatterin taakse. Nainen osaa oikeastaan olla varsin kovapäinen ja arvostella muita. Kaiken tämän takana tuntuu kuitenkin piilevän lapsuuden arpi.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa