Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Julia Luoti | Valerien omistaja

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Julia Luoti | Valerien omistaja lähetetty To Elo 24, 2017 9:11 pm

Julia L.


Hevosenomistaja
Julia Luoti
s. 1995, 22-vuotias | 160cm | nainen | biseksuaali
| omistaa Valerien

Ulkonäöltään lyhyt ja sinisilmäinen blondi on resting bitch facestaan huolimatta helposti lähestyttävää tyyppiä. Avuliaisuus, ystävällisyys ja huumorintajuisuus kuuluvat Julian luonteenpiirteisiin, mikäli ihmiset kohtelevat häntä hyvin. Uusien tuttavuuksien seurassa naisen ujous vaihtuu usein ripeästi huonoihin vitseihin, eikä hän turhaan säästele kirosanoja. Muutoin hän viihtyy paremmin omassa ylhäisessä yksinäisyydessään kaipaamatta päähänpinttyneisiin tapoihinsa neuvoja muilta.
 Pienen perfektionistin asuessa sisimmässään, on Julia tarkka pukeutumisestaan. Tallivaatteiden kärkikaksikko ovat farkkuratsastushousut ja nauhalliset ratsastussaappaat, jotka naisen yllä näkee miltei aina. Muissa vaatteissaan hän suosii maanläheisiä sävyjä, kuten ruskeaa, harmaata ja mustaa yhdisteltynä khakinvihreään, laivastonsiniseen ja burgundinpunaiseen. Meikkiä Julian kasvoilta tuskin erottaa, sillä hän pyrkii meikkaamaan itsensä luonnollisesti.

Ratsastanut blondi on jo reilun kymmenisen vuotta, ratsastuskoulutunneilta edeten omaan pieneen pilkulliseen poniin, nykyään jopa omiin kasvatteihin. Kokemusta on vuosien aikana karttunut riiviöratsuista ja opetusmestareista, joten Julia ei pelkää ottaa haastavia hevosia ratsastettavakseen. Pikkuhiljaa nainen on siirtynyt ponilauman kuningattaresta puoliveriratsuihin, joista hän pitää omaa kasvattiaan Valerieta ehdottomana silmäteränä. Tamman kanssa on suunnitelmana kilpailla tavoitteellisesti tulevaisuudessa.
 Mitä tulee ratsastusharrastuksen ulkopuoliseen elämään, opiskelee Julia parhaillaan lääketieteellisessä itselleen ammattia, johon valmistuminen on toki venynyt jo vuodella hevosharrastuksen vuoksi. Viikonpäivät opiskelujen, työn, ratsastuksen ja viikonloppuhuvien ohella hupenevat reipasta tahtia, eikä Juliaa usein nää pyörittelemässä peukaloitaan tyhjän päällä. Hyvästä työmoraalista ja periksiantamattomasta luonteestaan tunnettu nainen tienaa myös ihan kiitettävästi, vaikka pitää sen visusti omana tietonaan.

2 Vs: Julia Luoti | Valerien omistaja lähetetty Su Loka 01, 2017 7:47 pm

Julia L.


Hevosenomistaja

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Similar topics

-

» Spacer asiaa

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa