Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Z - Ei avointa hakua (hakuohjeet)

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Z - Ei avointa hakua (hakuohjeet) lähetetty Pe Huhti 14, 2017 1:34 pm

Amanda S.

avatar
Tallinomistaja
Vuokrahevosen ja/tai tallipaikan hakemisen lyhyt oppimäärä:

- Tutustu Auburn Estateen.

- Haut ovat auki rajoitetun ajan, joten et voi lähettää hakemusta muina kuin ilmoitettuina ajankohtina. Tarkista siis hakemusta tehdessäsi haun aukeamis- ja päättymispäivä.

- Kirjoita hakemus. Muoto on vapaa (esittely, tarina, piirros), kunhan hakemus vastaa vähintään seuraaviin kysymyksiin: kuka olet, mitä haet (vuokrahevonen, tallipaikka), tavoitteesi ja tasosi ratsastajana (lue ohje tallilaisille) ja miksi haluat Auburniin? Pidä hakemus kompaktina mutta sisältörikkaana. Huomioi yksityiskohdat: miten hahmollasi on varaa käydä Auburnissa, missä tämä mahdollisesti asuu, aikaisempi hevoskokemus jne.

- Lähetä hakemus sähköpostilla osoitteeseen auburninkartano@gmail.com, foorumin vieraskirjaan tai Keskustassa yksityisviestillä Amandalle tai Isabellalle.

- Lopulliset päätökset tehdään haun sulkeuduttua. Jos vapaita vuokrahevosia tai tallipaikkoja jää, uusintahausta ja sen ajankohdasta ilmoitetaan erikseen.

- Kun saat vastauksen tulleesi valituksi, rekisteröidy foorumille hahmosi etunimellä ja sukunimen ensimmäisellä alkukirjaimella (lisää piste lyhennyksen perään!).

Kiitos että valitsit Auburnin ja onnea hakuun!Viimeinen muokkaaja, Amanda S. pvm Ke Elo 23, 2017 8:31 pm, muokattu 2 kertaa


_________________
Amandan kullannuput Leevi, Fellu, Riepu, Lefa, Hani ja Armi. 💘
http://sunnuntai.esy.es/auburn

2 Vs: Z - Ei avointa hakua (hakuohjeet) lähetetty Pe Kesä 16, 2017 5:25 pm

Isabella S.

avatar
Tallinomistaja
Päivitys hakuohjeisiin:

Voit myös kirjoittaa hakemuksen vieraskirjaamme. Kirjoittaminen ei vaadi rekisteröitymistä, mutta sekin on sallittua (muodossa Etunimi Sukunimen ensimmäinen kirjain piste)! Panostettuja tarinoita on muidenkin kiva lukea ja innostuneille on varmasti tarjolla jonkinlainen paikka Auburnissa. :)


_________________
Tammataistelijat Erelas, Vilanna, Austria, Mirameir  ja Duchess <3
http://sunnuntai.esy.es/auburn

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa