Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Deorwynn Grant | Leevin hoitaja

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Deorwynn Grant | Leevin hoitaja lähetetty Ti Loka 24, 2017 10:52 am

Deorwynn G.

avatar
Hevosenhoitaja
Deorwynn Grant "Veera" 
  20v (s. 1997) | 165cm | Leevin hoitaja  

KESKENERÄINEN...
 

Deorwynn Grant on toukokuussa 20-vuotiaaksi kääntynyt nuori hoikka nainen. Nimen vaikeuden takia häntä kutsutaan Veeraksi ja nainen onkin omaksunut sen hänen nimeksensä. Veera opiskelee ? ja käy koulun lisäksi töissä, mutta hänen arkeaan täydentävät vielä hevoset sekä hänen koiransa. Hän on ollut pienestä lapsesta asti eläinrakas, mutta hevoset erityisesti ovat olleet Veeralle pelastus kaikesta mitä hän on joutunut nuorempana kokemaan. 

ULKONÄKÖ JA YKSITYISELÄMÄ:
Veera, jolla on luonnostaan kiharaiset kuparin väriset hiukset ja hänen kasvojansa koristaa pisamat on joutunut nuorempana kokemaan paljon haukkumista ja syrjimistä, eikä hänellä todellisuudessa ollut lainkaan ystäviä peruskoulun aikana. Veera, jolle tuli hänen naiselliset muotonsa myöhemmin, kuin toisille ja hammasrivistöä hoidettiin kauniimmaksi raudoilla, ei hän saanut muuta kuin haukkumista toisilta. Silloin ainoana pakopaikkana oli hevoset ja hän yleensä jätti koulupäivänkin väliin mennäkseen mieluummin tallille. Hänen tätinsä, joka otti Veeran ja hänen isoveljensä huostaansa heidän äitinsä kuollessa tytön synnytykseen ei voinut tehdä asialle juurikaan mitään, kun vain tukea Veeraa.  
 
Peruskoulun loputtua pääsi Veera raudoista ja hän alkoi näyttämään täysin toiselta ihmiseltä mennessään jatko-opiskelemaan. Ihme ja kumma Veera sai yhdeksännellä luokallaan opiskeltua itsensä lukioon ja siellä häntä ei kiusattu - päinvastoin. Häntä ihailtiin ja Veera sai paljon kehuvia kommentteja hänen ulkonäöstään. Kaikki oli muuttunut, mutta Veera itse ei voinut unohtaa tapahtuneita ja hänen itsetuntonsa oli kärsinyt kovan kolauksen peruskoulun aikana. Hän oli luonut itsellensä kuoren, minkä sisälle hän kätki kärsimyksensä ja Veeran oli erittäin vaikeaa enää luottaa kehenkään. Hän kuitenkin sai luottoystäviä koulussa ja hänen elämänsä menee tällä hetkellä hyvin. On kuitenkin paljon asioita, mitä Veera pitää täysin itsellään ja mistä kukaan ei tiedä mitään. Huolimatta, että Veera on hiljaisempi eikä ystävysty helposti, eikä hän missään nimessä siedä ylimielisiä ihmisiä, jotka luulevat olevansa kaiken keskipisteenä, on hän silti oppinut ymmärtämään erilaisia ihmisiä ja aina koittaa parhaansa mukaan ystävystyä.

RATSASTUSTAUSTA:
tulossa...  

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa