Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Deorwynn Grant | Leevin hoitaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Deorwynn Grant | Leevin hoitaja lähetetty Ti Loka 24, 2017 10:52 am

Deorwynn G.

avatar
Hevosenhoitaja
D E O R W Y N N    G R A N T  
"VEERA"
| -97 | 165cm | Leevin hoitaja | 

Deorwynn Grant on -97 vuosiluvun lapsia ja hän syntyi Englannissa. Hän on asunut syntymänsä jälkeen vaihtelevasti eripuolilla Suomea, sillä hänen äitinsä hyvä ystävä otti tytön ja hänen veljensä huostaan luoksensa Suomeen, kun heidän äitinsä harmillisesti menehtyi synnytyksen yhteydessä. Deorwynnin nimen vaikeuden takia häntä on kutsuttu pienestä asti Veeraksi ja nainen onkin omaksunut sen hänen nimeksensä. Nimi keksittiin hänen toisen nimensä Deorwynn Weawerin kautta. Nykyään Veera opiskelee ja käy koulun lisäksi töissä, mutta hänen arkeaan täydentävät vielä osana hevoset. Hän on ollut pienestä lapsesta asti eläinrakas, mutta hevoset erityisesti ovat olleet Veeralle pelastus kaikesta mitä hän on joutunut nuorempana kokemaan. 

Veera, jolla on luonnostaan kiharaiset kuparin väriset hiukset ja pisamia kasvoissa on joutunut nuorempana kokemaan paljon haukkumista ja syrjimistä, eikä hänellä todellisuudessa ollut lainkaan ystäviä peruskoulun aikana. Veeralle tuli hänen naiselliset muotonsa myöhemmin kuin toisille ja hammasrivistöä hoidettiin kauniimmaksi raudoilla. Tämä johti siihen ettei hän saanut muuta kuin haukkumista toisilta. Silloin ainoana pakopaikkana oli hevoset ja hän yleensä jätti koulupäivänkin väliin mennäkseen mieluummin tallille. Hänen tätinsä, joka otti Veeran ja hänen isoveljensä huostaan heidän äitinsä kuoltua tytön synnytyksen yhteydessä, ei voinut tehdä asialle juurikaan mitään kuin vain tukea Veeraa.  
 
Peruskoulun loputtua pääsi Veera raudoista ja hän alkoi näyttämään täysin toiselta ihmiseltä mennessään jatko-opiskelemaan. Ihme ja kumma Veera sai yhdeksännellä luokalla opiskeltua itsensä lukioon ja siellä häntä ei kiusattu - päinvastoin. Häntä ihailtiin ja Veera sai paljon kehuvia kommentteja hänen ulkonäöstään. Kaikki oli muuttunut, mutta Veera itse ei voinut unohtaa tapahtuneita ja hänen itsetuntonsa oli kärsinyt kovan kolauksen peruskoulun aikana. Hän oli luonut itsellensä kuoren, minkä sisälle hän kätki kärsimyksensä ja Veeran oli erittäin vaikeaa enää luottaa kehenkään. Hän kuitenkin sai luottoystäviä lukioaikana ja hänen elämänsä on mennyt siitä lähtien paremmin. On kuitenkin paljon asioita, mitä Veera pitää täysin itsellään ja mistä kukaan ei tiedä mitään. Huolimatta, että Veera on hiljaisempi eikä ystävysty helposti, eikä hän missään nimessä siedä ylimielisiä ihmisiä, jotka luulevat olevansa kaiken keskipisteenä, on hän silti oppinut ymmärtämään erilaisia ihmisiä ja aina koittaa parhaansa mukaan ystävystyä.

Ratsastustaustaa on Veeralla monen vuoden takaa ja kokemusta erilaisista hevosista löytyy paljon. Koko lapsuuden hän ratsasti ja lukion aloitettuaan Veera alkoi valmentautumaan myös esteillä. Hän löysi aikoinaan upean mahdollisuuden päästä työskentelemään erilaisten hevosten kanssa eräälle yksityistallille ja sieltä Veera sai valtavasti uusia kokemuksia sekä kehittyi nuorien sekä haastavimpien hevosten käsittelyssä ja ratsastamisessa. Suuria tavoitteita ei hänellä ole, vaikka pitää myös kilpailemisesta. Pitkään hän on kuitenkin keskittynyt vain hevosten hoitamiseen ja ratsastamiseen, sekä valmentautunut aina välillä esteillä jos hänellä on ollut hevonen siihen.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa