Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Gabriella Stern | Minan hoitaja

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Gabriella Stern | Minan hoitaja lähetetty To Marras 02, 2017 5:20 pm

Gabriella S.

avatar
Hevosenhoitaja
Gabriella Stern

25v | 158cm | ruskeat silmät | työskentelee graafikkona | Minan hoitaja 2.11.2017 -> Minan vuokraaja 16.11. alkaen

Oudon huumorin omaava ruskeasilmäinen Gabriella, lyhyemmin vain Gabi kyllästyi petollisiin ihmisiin ja päätti eräänä kauniina syyspäivänä pakata kimpsunsa ja kampsunsa, polttaa sillat takanaan ja lähteä kohti tuntematonta. Pitkä matka päättyi Kallan kylään ja alku ainakin on tähän asti näyttänyt hyvin lupaavalta. Menneisyyden haavat ovat vieläkin auki, joten luotto uusiin ihmisiin on vähän koetuksella, mutta eletään päivä kerrallaan. Haluatko sinä olla se luottamuksen arvoinen henkilö?

Gabriella omaa oudon huumorintajun ja on luonteeltaan temperamentinen ja yleensä iloinen persoona. Hänet saa helposti nauramaan, mutta myös tulistuminen tapahtuu nollasta sataan suurinpiirtein sekunnin sadasosassa. Suuttuu helposti, muttei ole pitkävihainen. Välillä Gabi kaipaa omaa aikaa, joten hän saattaa vaipua omiin ajatuksiinsa eikä siitä pidä todellakaan mieltään pahoittaa. Yleensä hän on kuitenkin hyvin puhelias ja viihtyy ihmisjoukoissa.

Pitkät mustat hiukset Gabi on yleensä laittanut jonkinlaiselle sotkuiselle nutturalle tallille tullessa, joskin talvella pipon alta soljuu pitkä letti. Nainen rakastaa varusteurheilua, joten hänet näkee tallilla useasti merkkivaatteet päällä. Suuri rakkaus ja intohimo on toppaliivit, joita hän omistaa ainakin kymmenen erilaista vaikka nykyään suomen vuodenajat eivät olekaan sellaisia, että toppaliivejä voisi pitää aina. Tyhmää! Lempiväri vihreä, mutta tallivaatetus on monesti hyvin ruskea ja sininen.

2.11.2017 Katso eteesi!
8.11.2017 Nainen hädässä...
16.11.2017 Masquerade Ball
17.11.2017 Kiitos ja anteeks

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa