Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Nita Merisalo | Armin hoitaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Nita Merisalo | Armin hoitaja lähetetty Pe Marras 03, 2017 3:45 pm

Nita M.

avatar
Vuokraaja
Nita Merisalo
s. 2.3.2000, 17v lukiolainen, 168cm, ruskeat hiukset, siniset silmät
Armin hoitaja 3.11.2017 ->
Armin vuokraaja 24.11.2017 ->

Nita on iloinen ja energinen nuori nainen, sille päälle sattuessaan. Ujouspuuska vaivaa usein alkuun, mutta vauhtiin päästessään tästä kuoriutuu puhelias nainen. Ihan helposti häntä ei saa suuttumaan, mutta kun saa, kannattaa varoa. Nitalta löytyy paljon tahdonvoimaa, sillä kun hän päättää haluavansa jotain, sen yleensä saa. Nita on tarkka ulkonäöstään, mutta ei kilju kynnen katketessa tai tee kuolemaa kun pitkät ruskeat hiukset ovat sekaisin. Hän asuu Kallassa isohkossa omakotitalossa vanhempiensa ja pari vuotta vanhemman veljensä kanssa. Vanhemmat tekevät paljon töitä, joten Nita on joutunut pärjäämään paljon veljensä kanssa kahdestaan. Hän käy lukion toista vuotta ja Nitalla on tiivis kaveriporukka koulussa.

Nita on aina ollut tuuliviiri harrastuksiensa kanssa, joten monet lajit on kokeiltu. Nyt hän on löytänyt hevoset, mutta vanhemmat estävät kehitystä. Rahaa kyllä olisi, mutta vanhemmat ovat kyllästyneet Nitan harrastuksien vaihteluun, eivätkä halua tuhlata rahoja, jos harrastus taas unohtuu heti. Nita on siis päättänyt näyttää vanhemmilleen, että tämä on se harrastus, eikä "uusin villitys". Kauaa Nita ei ole harrastanut hevosten kanssa, mutta nuori nainen on päässyt hyvään alkuun. Hän on käyttänyt pitkälti omia rahojaan päästäkseen tunneille.

Päällepäin Nita on täydellisen oloinen, mukava luonne ja kaunis. Pukeutuu hienosti, vanhemmilta löytyy rahaa, menestyy koulussa ja kavereita on. Mutta kuten kaikilla, hänelläkin on menneisyytensä. Täydellisen ulkokuoren alta löytyy vaikka ja mitä. Tukahdutettuja tunteita, salaisuuksia ja piiloteltu menneisyys. Vain harvat saavat nähdä toisen puolen Nitasta.Viimeinen muokkaaja, Nita M. pvm Ma Helmi 19, 2018 4:21 pm, muokattu 1 kertaa

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa