Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Tutustumista tuntemattomaan (off)

Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Tutustumista tuntemattomaan (off) lähetetty La Marras 04, 2017 3:40 pm

Mikael G.

avatar
Ratsuttaja
torstai 02. marraskuuta

Mä olin vihdoin löytänyt oman potentiaalisen kilpahevoseni, mutta mihin sen majoittaisin, siinäpä vasta mysteeri. Olin tutkiskellut talleja asuinpaikkakuntani ympäriltä, mutta sopivan löytäminen tuntui olevan työn ja tuskan takana. Kaikein helpointa tietekin olisi, jos talli olisi lähellä Auburnia, niin työpaikka olisi ainakin lähellä. Harmi, ettei Auburnissa ollut enää tilaa, olisi ollut kätevää majoittaa hevonen omalle työpaikalle.

Harpoin pitkin tallikäytävää kohti tallitupaa, toiveikkaana siitä, että joku olisi keittänyt jo valmiiksi kahvia. Hoitopaikalla seisova suuri musta puoliveriori sai mut kuitenkin pyrähtymään hetkeksi. Taasko tänne oli hankittu uusia hevosia, niitähän tuntui ilmestyvän kuin sieniä sateella. Musta katsoi mua uteliaasti, enkä voinut olla ihastelematta sen komeaa ilmettä. Mustat hevoset olivat aina tehneet muhun vaikutuksen, vaikka värillä ei muuten ollutkaan mulle mitään väliä. Tärkeintä että hevonen oli hyväluonteinen ja osaava.

Kohotin kättäni kohti mustaa turpaa, kun kuulin askelia takaani. Hoitopaikkaa kohden käveli ruskeahiuksinen mies, joka oli mulle entuudestaan tuntematon. Vaikka toisaalta lähes joka toinen tallilla kävijä oli mulle tuntematon, kun en mä täällä kuitenkaan joka päivä pyörinyt.
"Onko tää sun hevonen?" kysyin uteliaasti tulijalta.

mukaan @Verneri K.

2 Vs: Tutustumista tuntemattomaan (off) lähetetty To Marras 16, 2017 12:29 pm

Verneri K.

avatar
Kaajapurojen tallin omistaja
Pikku pakkanen oli saanut tummahiuksisen miehen pukeutumaan paksuun maastonvihreään parkatakkiin ja nahkarukkasiin. Verneri veti kylmää ilmaa keuhkoihinsa ja nappasi trailerista mustan harjalaukun, jonka tämä heitti huolettomasti olalle. Lyhyt matka kotitallilta Auburniin oli suorastaan pelastus seuraavan kilpailukauden kannalta, sillä pellolle kyhätyn pikkukentän pohja oli jo näin marraskuun alussa erittäin kehno - lanauksesta huolimatta. Verneri painoi avaimista Subarun ovet lukkoon, mutta jätti tuttuun tapaan trailerin lastaussillan auki.

Love seisoi ryhdikkäästi korvat hörössä hoitopaikalla katsellen suurilla silmillään kiinnostuneesti edessään seisovaa vierasta miestä, joka ojensi kättään mustaa kohti. Verneri kohotti kulmiaan ja käveli kaksikkoa kohti, yrittäen tunnistaa hevoseensa tutustuvaa miestä. Auburnissa tuntui tulevan uusia kasvoja harva se päivä vastaan, eikä viikonpäivät riittäneet kaikkiin tutustumiseen: Verneri laski harjalaukun maahan, jolloin vaaleahiuksinen mies kääntyi rennosti hymyillen tätä kohti. Utelias kysymys sai sotaveteraanin hymähtämään ylpeänä.
"Jep! Eikö oo aika magee", Verneri käveli orin viereen ja taputti tätä kaulalle.
"Kaajapuro", tummahiuksinen ojensi kätensä miehelle reippaasti.
"Verneri Kaajapuro".

3 Vs: Tutustumista tuntemattomaan (off) lähetetty Ti Marras 21, 2017 8:29 pm

Mikael G.

avatar
Ratsuttaja
Mies vaikutti olevan selkeästi ylpeä oristaan, eikä suotta, olihan se varsin komea. Epäilemättä kilpahevonen, mikä ei toisaalta ollut mikään ihme täällä. Auburnin puitteethan oli suorastaan luotu kalliiden kilpahevosten kanssa treenaamiseen.
"Vaikuttava", nyökkäsin hymyillen ja tartuin miehen ojentamaan käteen. "Mikael Gren."
"Asuuko se täällä?" kysyin aavistuksen hämmentyneeltä. Mä olin luullut, että tietäisin kaikki Auburnin hevoset sentään edes ulkonäöltä, olinhan mä täällä kuitenkin töissä. Ehkä kaksikko oli muuttanut vasta äskettäin, eikä tieto ollut kulkeutunut vielä minulle asti. Enhän mä vähään aikaan ollut tallivuoroja tehnytkään.

Sponsored content


Näytä edellinen aihe Näytä seuraava aihe Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa