Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Anastasian päiväkirja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Anastasian päiväkirja lähetetty La Marras 11, 2017 5:26 pm

Oskar V.

avatar
Kaajapurolainen
Breandan Anastasia

ic-t, om. Oskar Vandale
Oma sivu

2 Vs: Anastasian päiväkirja lähetetty Ke Marras 22, 2017 10:49 pm

Oskar V.

avatar
Kaajapurolainen
Lumisateesta huolimatta nuorukainen oli saapunut aamulla tallille. Mies ei ollut paljoa ehtinyt tutustumaan muihin ihmisiin, joita tallilla kävi. Nyt alla oli uusi hevonen, hänelle vieras, mutta täysin luotettava tamma, jonka vieressä olisi voinut vaikka räjäyttää pommin. Vaatimattomuus oli miehelle tuttua ravipiireistä, mutta jotkin asiat edelleen kummastuttivat. Pihattoelämä sopi onneksi Oskarille sekä hänen hevoselleen.

Voikonkirjava tamma oli jo kasvattanut kunnon turkin, eipä tarvitsisi turhan takia loimittaa. Nyt mies kuitenkin oli hevosensa selässä kentällä ja yritti muistella pohkeenväistöön vaadittavia apuja. Eihän hän ollut umpikilttiä hevosta ostanut sen takia, ettei muiden kanssa muka pärjäisi. Hän tarvitsi todellista opetusmestaria, jolla riitti kärsivällisyyttä aloittelijan kanssa.

Todellinen voiton tunne oli miehellä läsnä, kun tamma vihdoin astui jalkansa ristiin. Mies jatkoi kuitenkin harjoittelua, eikä lopettanut ensimmäiseen onnistumiseen. Kyllä he vielä joskus starttaisivat raviohjelmassa, se oli varma, mutta nyt täytyisi vain kyetä luomaan side toistensa välille.

Mies kiittää hevostaan. Ei hän ymmärrä, miksi näin näitä treenataan, mutta koettaa asettaa itsensä muiden muottiin. Ratsuihmiset ovat sitten välillä outoja. Tamma saa villaloimen ja sadeloimen päälleen. Vaaleanpunainen ei ole miehen väri, mutta ei hän voinut muutakaan kuin ottaa hevosensa mukana tulleet varusteet. Tarve menee kuitenkin aina ulkonäön edelle.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa