Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Jemiina Rajala | Tevin omistaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Jemiina Rajala | Tevin omistaja lähetetty Ti Kesä 27, 2017 10:00 am

Jemiina R.

avatar
Vuokraaja
Jemiina Rajala
s. 14.03.1996, 21v | Tevin omistaja

Jemiina on 21-vuotias kilparatsastaja, jonka harrastus sai alkunsa äidiltään. Kenttää hän aloitti kilpailemaan saadessaan nykyisen poninsa Tevin. Noin vuosi sitten he joutuivat kisaradalla onnettomuuteen, josta seurasi lähes puolen vuoden ratsastuskielto, sekä karsinalepoa orille. Pikkuhiljaa he ovat palanneet treenaamisen pariin ja tavoitteena on vielä päästä takaisin kisakentille.
Juuri ja juuri aikuisen mitoissa oleva Jemiina on täynnä tulta ja tappuraa. Hän on aina mukana kaikessa - täysillä ja tosissaan. Ylipirteäksikin kutsuttu nainen omaa kuitenkin myös rauhallisen sekä harkitsevan puolen. Rauhallisuus näkyy parhaiten hevosten seurassa, vaikka omalle ponilleen saattaa joskus hermostua sen pelleillessä. Muita kohtaan Jemiina on todella ystävällinen, mitä nyt saattaa ujostella ensin uudessa porukassa. Innostuessaan ja tuntiessaan olonsa hyväksytyksi nainen puhuu usein ennen kuin ajattelee. Tämä saattaa johtaa väärinkäsityksiin, eikä sen takia kaikkea, mitä hän sanoo, tarvitse ottaa tosissaan.

Ulkonäön perusteella Jemiinaa voisi sanoa ylimieliseksi ja hemmotelluksi. Hemmottelu pitää kyllä paikkansa, muttei nainen anna sen näkyä kuin varusteurheilulla ja ulkonäöllään. Pitkät vaaleat hiukset ovat huolitellut, yleensä ranskalaisilla leteillä tai ponihännällä kiinni. Silmissä heiluu hillityt ripsienpidennykset ja kulmat ovat muotoillut. Vaatteet ovat niin tallilla kuin muuallakin laadukkaita merkkivaatteita. Suurin osa on ostettu Equestrian PRO.sta.

Vanhemmat eivät osallistu enää Jemiinan elämään muuten kuin rahallisesti. He asuvat Norjassa muutaman ravihevosensa, sekä äidin puoliveristen kanssa. Jemiinalla on myös täysi-ikäinen pikkuveli, Topias, jolla Tevi oli ylläpidossa naisen ollessa vielä ratsastuskiellossa. Koulutukseltaan nainen on liikunnanohjaaja, sekä ylioppilas. Hän on suorittanut personal trainerin, sekä hierojan vuoden kestäneet opinnot ja lähtee ensi tammikuussa opiskelemaan fysioterapiaa Kallan naapurikuntaan. Jemiinalla on oma toiminimi jonka alla hän tarjoaa eri liikunta-alan palveluita sekä hierontaa. Tarkoituksena olisi vielä jossain vaiheessa suorittaa hevoshieronnan opinnot.

Nippelitietoa (click):

Like a Star @ heaven 159cm pitkä
Like a Star @ heaven

Suhteet tallilaisiin (klick):
text

Ratsastusvaatteet (klick):

2 Vs: Jemiina Rajala | Tevin omistaja lähetetty Ke Loka 04, 2017 8:09 pm

Jemiina R.

avatar
VuokraajaViimeinen muokkaaja, Jemiina R. pvm Ke Loka 04, 2017 8:37 pm, muokattu 1 kertaa


_________________
Speak of the Devil - my biggest love since 2012♥️

3 Vs: Jemiina Rajala | Tevin omistaja lähetetty Ke Loka 04, 2017 8:15 pm

Jemiina R.

avatar
Vuokraaja
M E R K K I K A N S I O


Laidunlaukat 2017
Laidunlaukkojen jatkot
Tallinvintin
siivoustalkoot
Suunnistuskilpailu
Syysjuhlat


_________________
Speak of the Devil - my biggest love since 2012♥️

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Similar topics

-

» Spacer asiaa

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa