Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Tilda Mustamaa | Fellun vuokraaja

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Tilda Mustamaa | Fellun vuokraaja lähetetty Ti Kesä 27, 2017 8:27 pm

Tilda M.

avatar
Vuokraaja
T I L D A    M U S T A M A A

28-vuotias | 170cm | nainen | Cocon omistaja & Fellun vuokraaja

Pienessä mummonmökissä, ei kovin kaukana Auburnista, asuva Tilda on epäjärjestelmällinen perfektionisti. Nainen suhaa rapaisissa saappaissaan tallin ja työhuoneen väliä, rauhoittuen kuin napista painamalla noustessaan hevosen selkään tai istuessaan asiakkaan eteen.  Läsnäolo on naisen vahvuus, oli kyse sitten ihmisestä tai eläimestä. Tildan sisäinen sähläri ja myllerrys verhoutuu usein näppärästi muutoinkin harkitsevaan ja verkkaiseen olemukseen. Vaimea kiroilu ja sadattelu Fellun iskiessä hampaat käsivarteen tai jonkin tavaran ollessa taas hukassa, rikkovat illuusiota.

Ammatiltaan nainen on sosiaalityöntekijä ja vastavalmistunut psykoterapeutti, jolla on yksityisvastaanotto Kallan keskustassa. Työpäivistä Tilda palautuu tallilla ollen henkeen ja vereen kouluratsastaja, joka arvostaa klassisen ratsastuksen oppeja. Tallilla olon polkkatukka pyrkii rauhoittamaan treenaamiselle ja hevosten kanssa kommunikoinnille. Tilda kaikkoaa nopeasti täydestä maneesista räntäsateiselle kentälle tai metsään, jos työpäivät ovat venyneet pitkiksi. Rajansa on terapeutinkin jaksamisella vaikka nainen onkin kiinnostunut ihmisten seurasta, ja salaa jokaisesta ihmissuhdesopasta.

Mustan huumorin sävyttämä ote elämään, ituhippeily mökkipahaisessa sekä, joidenkin mielestä turhankin runsas, viininkulutus ovat oleellinen osa Tildan arkea. Tallin ulkopuolella tähän onkin helpoin törmätä Kallan Krouvissa tai naapurikunnan pienellä nyrkkeilysalilla aina kun terveellinen elämä ajaa rappion edelle. Ulkoiset tunnusmerkit täsmäävät kun bongaa harmaan villapaidan ja sotkuisen hiuskuontalon.

Kouluvalmennus 11.8.2017
Kouluvalmennus 14.9.2017 (edistyneet)
Kouluvalmennus 19.10.2017 (edistyneet)

Kalla CUP 2017
1. Osakilpailu: Syysjuhlat 29.9.  (Helppo B 2/8  73,611 % & Helppo A 4/5  66,579 %)
2. Osakilpailu: Masquerade 4.11.  (Helppo A 1/7  73,214 %)
3. Osakilpailu: Grande Finale 22.12.  (Helppo A 2/8)

Kouluratsastuskilpailut Rihtniemessä 21.10.2017  (Helppo A  3/12  70,783%)

https://hummanihei.wixsite.com/talli/acacia

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa